Ons team

DEVI

DEVI: Na mijn opleiding als kok (De Rooi Pannen) heb ik bij diverse gerenommeerde restaurants gewerkt. Uiteindelijk vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en ben ik afgereisd naar het land van de eeuwige glimlach. Ik heb daar enorm veel ervaring opgedaan met de Thaise keuken. Wat is er nou leuker dan samen met Sabrina perfect uitgebalanceerd authentiek Thais eten te verkopen op festivalsnelheid zonder concessie te doen aan kwaliteit!

NAREE & WIM

NAREE PHAENGSROINOI is mijn naam. Sinds 2007 ben ik in Nederland. Mijn grootste passie is de Thaise keuken. Met verbazing heb gezien dat er allerlei goed bedoelde Thaise gerechten in Nederland gepresenteerd worden die kant nog wal raken. Het belangrijkste is de balans tussen de smaken. Dat is iets wat je niet uit een boekje kan leren. Het is dan ook mijn missie deze kennis over te dragen. Ik ben voornamelijk actief als kok en draag zorg voor de bereiding van de te verkopen curries en de Pad Thai.

WIM: Wat is nou mooier dan te mogen meewerken aan een concept dat staat voor snelheid, smaak en kwaliteit! In het hoogseizoen werken wij met minimaal vier foodtrucks. Dit vraagt om een goede logistiek en de te gebruiken producten moeten een constant hoge kwaliteit hebben. Dit is naast genieten op festivals mijn taak. Valt wel mee toch ;).